Europese kenners bezoeken vrijloopstal

Twintig partners van Eurodairy uit veertien landen hebben deze week ons land bezocht. Daarbij bekeken ze ook een aantal bedrijven, zoals het melkveebedrijf met vrijloopstal van Marc Havermans in Moerdijk, het biologisch melkveebedrijf van Jack Verhulst in Etten-Leur en kaasboerderij De Ruurhoeve in Hoogeloon.

Havermans vertelde vol bevlogenheid over dit voor veel buitenlanders bijzondere systeem. Verder gaf projectleider Han Swinkels de buitenlanders uitleg over de Kringloopwijzer. Ook kwam de planning aan de orde.

Nu dit kennisuitwisselingsproject het laatste jaar in gaat, blijkt dat de doelen nog niet zijn gehaald, vertelde Willem Koops van partner ZuivelNL. 'De komende tijd staan daarom nog heel wat webinars op het programma.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / -1°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
 • Woensdag
  9° / -3°
  10 %
Meer weer