Zevenhonderd schademeldingen na storm

Verzekeraar Interpolis heeft na de storm van donderdagochtend vanuit de agrarische sector ruim zevenhonderd schademeldingen binnengekregen.

Zevenhonderd+schademeldingen+na+storm
© VidiPhoto

Tweehonderd komen uit de glastuinbouw en de overige vijfhonderd uit andere sectoren. Onder de zevenhonderd meldingen zitten twee grote schades, zegt Adri Witlox, woordvoerder van Interpolis. Het gaat om twee kascomplexen.

De storm heeft vooral de glastuinbouw in het Westland en het rivierengebied tot aan Venlo getroffen. In de overige sectoren is de spreiding groter. Interpolis heeft daar bijvoorbeeld uit het midden van het land (Utrecht, Gelderland en het zuiden van Overijssel) en Noord-Brabant meldingen gekregen.

Meer meldingen

Het aantal meldingen is hoger dan na de storm eerder deze maand, toen Interpolis ongeveer 350 schades binnenkreeg. Of het schadebedrag hoger is dan toen, kan Witlox nog niet zeggen. 'We zijn nog aan het inventariseren.' De Interpolis-man verwacht dat er nog meer meldingen zullen binnenkomen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  25° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  60 %
 • Vrijdag
  23° / 14°
  50 %
Meer weer