Hetty van Beers stopt bij de SDa

Hetty Van Beers-Schreurs stopt per 1 mei 2018 als directeur van Stichting Diergeneesmiddelen autoriteit (SDa). Ze start op 1 januari dat jaar bij Wageningen Bioveterinary Research in Lelystad.

Hetty+van+Beers+stopt+bij+de+SDa
© nieuwe oogst archief

De eerste vier maanden van 2018 blijft Van Beers parttime aan als SDa-directeur. Op deze wijze verzekert de SDa zich van continuïteit en kan een zorgvuldige overgang met betrekking tot haar opvolging plaatsvinden. Hetty van Beers-Schreurs werd per 1 juli 2012 benoemd als eerste directeur van de SDa. Ze werkte voor haar benoeming als dierenarts varkensgezondheidszorg bij de Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk.

Van Beers studeerde diergeneeskunde in Antwerpen en Utrecht en promoveerde in 1996 aan de Universiteit Utrecht. Zij werkte daarna aan de Utrechtse Faculteit Diergeneeskunde als universitair docent. Van 2005 tot 2011 was ze hoofd van de afdeling varkensgezondheidszorg van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD).

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 10°
  10 %
 • Vrijdag
  29° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  10 %
Meer weer