NewFeed+wil+effici%C3%ABntste+mengvoerorganisatie+worden
Nieuws
© Twan Wiermans

NewFeed wil efficiëntste mengvoerorganisatie worden

Voormalig directielid Joost Noyens van Voergroep Zuid heeft het digitaal mengvoerbedrijf NewFeed opgericht. Dat moet volgens hem de efficiëntste mengvoerorganisatie worden.


Noyens wil op de meest efficiënte wijze de keten van productie tot bulklevering organiseren, van nutritie, inkoop, productie, logistiek, administratie tot verkoop en advies. Met deze aanpak wil NewFeed zowel de rendementen van de veehouderijsectoren als de deelnemende mengvoederproducenten verbeteren.

Noyens stelt verder in een persbericht dat NewFeed de meest efficiënte mengvoerorganisatie van Nederland wil worden door alleen voor strategische samenwerkingsverbanden te kiezen. Transparantie staat centraal in de verkoopstrategie die voornamelijk via internet plaatsvindt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 12°
  10 %
 • Vrijdag
  15° / 10°
  70 %
 • Zaterdag
  14° / 10°
  50 %
Meer weer