Boeren en tuinders bellen voordeliger met Telfort Zakelijk

Boeren en tuinders die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB kunnen vanaf 1 juli 2017 voordelig mobiel bellen met Telfort Zakelijk.

Boeren+en+tuinders+bellen+voordeliger+met+Telfort+Zakelijk
© Eigen Foto

LTO Ledenvoordeel heeft stevig onderhandeld en heeft scherpe tarieven en voorwaarden weten te realiseren voor mobiel bellen en internetten. Telfort Zakelijk is het zusterbedrijf van Telfort en richt zich op de (klein)zakelijke beller.

Het verschil is dat Telfort Zakelijk persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Klanten die de helpdesk bellen, krijgen snel iemand te spreken. Telfort Zakelijk maakt gebruik van kwaliteitsnetwerk van KPN.

Selectieproces

LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefonie aanbieders met elkaar vergeleken. Op basis van het uitgebreide selectieproces komt Telfort Zakelijk het beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit, service en gemak.

LTO Ledenvoordeel is ervan overtuigd dat er een zeer scherp aanbod ligt. Telfort Zakelijk heeft al scherpe tarieven en voor leden van LTO zijn deze tarieven nog scherper. Zo kunnen leden voor 14,50 euro onbeperkt bellen en hebben zij 6 GB Mobiele data.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer