Tuinders kunnen student op de tuin inhuren

Na nauwe samenwerking met Lentiz MBO Westland Horti introduceert LetsGrow.com een nieuw fenomeen in de glastuinbouw: de 'Tuinbouwstudent op de tuin'.

Tuinders+kunnen+student+op+de+tuin+inhuren
© Lentiz

LetsGrow.com heeft een groep studenten een blok les gegeven in de principes achter data-analyse en hoe dit op een goede manier te presenteren in het LetsGrow.com platform, zodat de teler en teeltadviseur het maximale rendement uit de teelt kunnen halen. En twee van deze studenten zijn nu in te huren als Tuinbouwstudent op de tuin.

Volgens Peter Hendriks, Business Unit Manager van LetsGrow.com, herkent iedere ondernemer het volgende waarschijnlijk wel: 'Je hebt meerdere softwarepakketten aangeschaft, maar je gebruikt ze slechts voor vijftig procent. Nu zijn er overal wel handleidingen en filmpjes te vinden, maar daar moet je je echt toe zetten. Het meest ideaal is toch gewoon om op maat gesneden uitleg te krijgen. Maar als dat al mogelijk is, is dat vaak prijzig.'

Hele zomer

LetsGrow.com is een softwarepakket dat volop door innoveert. Elke twee weken wordt er een update geplaatst van het platform met nieuwe functionaliteiten. De nieuwe functionaliteiten volgen zich in een dusdanig rap tempo op, dat LetsGrow.com zijn klanten wil helpen bij het maximaal gebruik hiervan. Want op de hoogte zijn van de functionaliteit is één ding, het dan ook nog gebruiken is een tweede.

Hendriks: 'En daarom hebben wij een aantal studenten opgeleid. We hebben deze getraind in het herkennen van uw informatiebehoefte en dit omzetten naar de juiste grafieken, overzichten en metertjes. Deze jongens zijn de hele zomer beschikbaar om op de kwekerij langs te komen om met u, op uw tempo, uw informatiebehoefte af te dekken middels het combineren van data en het maken van de juiste grafieken, overzichten en meters.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer