Kleurrijke Lentetuin Breezand gezellig druk

Ongeveer 20.000 bezoekers uit binnen- en buitenland bezochten afgelopen dagen de Lentetuin Breezand. Het was de 37e keer dat deze beurs in de kop van Noord-Holland werd gehouden.

'Het loopt goed, het is gezellig druk', zegt Lilian Braakman van de organisatie. 'Mensen komen uit alle hoeken van het land naar Breezand. Ook is er veel belangstelling van de pers.'

Braakman kan het succes van de Lentetuin wel verklaren: 'Er zijn over het land minder shows en in de 37 jaar dat de Lentetuin bestaat, heeft het naamsbekendheid gekregen'.

Palingsound

Op een oppervlakte van 1.800 vierkante meter verschijnt ieder jaar een tuin met een grote variëteit aan bolgewassen, bloemstukken en decoraties. Het thema van dit jaar was Volendam: Lentetuin vangt de palingsound. Daarnaast is er een Voorjaarsbeurs Expo, een Agri Vakbeurs en een restaurant.

Ongeveer 160 vrijwilligers zorgen ervoor dat de Lentetuin er piekfijn uitziet. Braakman zegt dan ook trots: 'Iedereen kan hier genieten van lente!'. De Lentetuin Breezand is nog tot vanavond open.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer