Rabobank+blijft+NAJK+steunen
Nieuws
© Gertjan van der Wal

Rabobank blijft NAJK steunen

Rabobank blijft het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt de komende vijf jaar steunen om bij te dragen aan de kennis en het agrarisch ondernemerschap bij jonge boeren en tuinders.


Voorzitter Andre Arfman van NAJK en Ruud Huirne, directeur Food & Agri bij Rabobank Nederland tekenden deze week een nieuwe partnerovereenkomst. Beide organisaties werken al jarenlang samen aan de ontwikkeling en bewustwording van jonge boeren en tuinders.

'Rabobank is al 110 jaar actief in de agrarische sector en heeft veel kennis van de markt. Daarnaast is de bank de belangrijkste speler in de financiële dienstverlening voor de ondernemers in onze sector', reageert Arfman. 'Wij zijn blij dat Rabobank opnieuw kiest voor een verbinding met agrarische jongeren.'

Verbonden

'Jonge agrarische ondernemers vormen de toekomst van de food & agri sector in Nederland. Als belangrijke Food & Agri bank voelen we ons
zeer met hen verbonden', zegt Huirne.

'Samen willen we ervoor zorgen dat jonge agrarische ondernemers zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst en op versterking van hun ondernemerschap. Bij de Rabobank is volop kennis en ervaring aanwezig als het gaat om sectorontwikkelingen, bedrijfsopvolging, financiering en besturing. Die kennis en ervaring wisselen we graag uit met NAJK.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 12°
  10 %
 • Vrijdag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer