DCA alleen verder met online uienhandel

Om de groei in het online verhandelen van af-land-uien en bewaaruien op Uienhandel.com verder te stimuleren, heeft DCA het aandeel van Agrifirm Plant in het online platform nu volledig overgenomen.

Door deze volgende stap kan DCA Groep het koppelen van vraag en aanbod van uien op Uienhandel.com (www.uienhandel.com) verder uitbouwen en versterken. Agrifirm Plant zal zich hierdoor weer volledig concentreren op de directe relatie met de telers.

De online marktplaats biedt zowel verkopers als kopers van uien meer mogelijkheden in de aan- en verkoop van uien. Zo kan een teler de uien zelf verhandelen en een keuze maken uit meerdere bieders voor zijn partij.

Kopers krijgen in één keer zicht op welke partijen uien in Nederland qua volume, kwaliteit en prijs worden aangeboden. Daarbij zijn alle bewaaruien vooraf bemonsterd en gekeurd door de NAK.

Verkoopkanaal

Deze ontwikkeling geeft aan dat DCA Groep veel waarde hecht aan het verder ontwikkelen van Uienhandel.com tot het vaste online aan- en verkoopkanaal voor de uienketen. De komende maanden zal DCA de website een update geven waardoor Uienhandel.com ook geschikt is voor de mobiele gebruiker.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer