MS Schippers viert gouden jubileum op Eurotier

Drie ondernemende broers die het 50-jarige bestaan van hun familiebedrijf vieren op bij Eurotier in Hannover. Dat doen Harrie, Guus en Mark Schippers van toeleverancier van bedrijfsbenodigdheden MS Schippers.

MS+Schippers+viert+gouden+jubileum+op+Eurotier
© De Snuitgeverij

Tijdens de beurs is het op de stand van de Brabantse onderneming uit Bladel een en al bedrijvigheid. Elke taal die je maar kunt bedenken wordt er gesproken. Bij diverse innovaties zijn de medewerkers in gesprek. En ook de drie broers zijn ondergedompeld in de massa. Ze even bij elkaar krijgen blijkt nog niet zo eenvoudig.

Teamwork

Hun 'Passion for Farming' spat er vanaf. De broers leggen makkelijk contact en iedereen die nieuwsgierig is naar welke product dan ook, is binnen enkele tellen doorgesluisd naar een expert. Teamwork optima forma. Onder het genot van een hapje en een drankje worden zaken beklonken.

Harrie, Guus en Mark Schippers zijn trots en genieten met volle teugen. Na de beurs werkt de Schippers-stand dinsdag als een soort magneet. Uit alle hoeken komen mensen aanzetten om binnen de ketting rondom de stand te komen. Het echte feest begint pas dan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  4° / 2°
  40 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 2°
  75 %
Meer weer