Apollo+Plus+ook+op+lijst+zuiveringsinstallaties
Nieuws
© Apollo Plus

Apollo Plus ook op lijst zuiveringsinstallaties

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van het uitgevoerde onderzoek door Enthoven Techniek uit Maasdijk ook de zuiveringsinstallaties Apollo Plus goedgekeurd.

Glastuinbouwbedrijven moeten per 1/1 2018 hun water zuiveren met een door BZG goedgekeurde zuiveringsinstallatie. Zuiveringscollectieven kunnen onder voorwaarden uitstel verkrijgen tot 2021.

Uit het onderzoek bleek dat met de Apollo Plus, type Apollo 3 Plus, Apollo 4 Plus, Apollo 6 Plus, Apollo 8 Puls en verdere serie met veelvoud van 3 of 4 lage druk UV-lampen, ten minste 95 procent zuiveringsrendement wordt behaald.

Helpdesk Water

Voor aanvullende informatie met betrekking tot de Apollo Plus verwijst BZG naar het informatieblad dat bij de BZG-lijst op de webiste van Helpdesk Water zal worden gevoegd. De overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product.

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer