Promotie+voor+nieuwe+oogst+hardfruit
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Promotie voor nieuwe oogst hardfruit

GroentenFruitHuis, Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en diverse afzetorganisaties werken aan een landelijke promotieactie voor de nieuwe oogst van appels en peren.

Door middel van een leuke slogan willen zij de consument bewust maken van het feit dat er nieuwe oogst Hollandse appels en peren te verkrijgen is in de supermarkt met een hogere consumptie tot gevolg.

De slogan en het logo willen zij op spandoeken laten drukken zodat telers en handelsbedrijven deze kunnen ophangen op een mooie locatie. In de loop van deze week bericht NFO over hoe bedrijven één of meerdere spandoeken kunnen bestellen en wat de kosten zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 4°
  90 %
 • Zaterdag
  4° / 0°
  10 %
 • Zondag
  4° / 0°
  30 %
Meer weer