Kwekers organiseren Voornse PlantenDag

Vijf grote bloemen- en plantenkwekerijen op Voorne-Putten houden op 15 september een open dag voor hun relaties. De dag staat in het teken van kennisuitwisseling, waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Kwekers+organiseren+Voornse+PlantenDag
© FloraHolland

De Voornse PlantenDag is een initiatief van een aantal moderne kwekers in Voorne, om relaties en andere belangstellenden te informeren over de activiteiten op hun kwekerijen.

Het gaat daarbij niet alleen om nieuwe soorten, kleuren en concepten, maar ook om logistiek, verpakkingen, marketing en andere aspecten die met het product en de markt te maken hebben.

Wensen

De kwekers merken dat hun relaties vaak een zeer druk bestaan hebben. Daarom hebben ze niet altijd de tijd om zich te verdiepen in de ontwikkelingen op de kwekerijen, terwijl die wel voor hen van belang zijn.

De organiserende kwekers zien de Voornse PlantenDag ook als een uitstekend middel om in gesprek te gaan met de afnemers, om te horen wat hun wensen en ideeën zijn. De organiserende kwekerijen zijn Groene Tint anthuriums, Leo van der Harg BV potrozen, Islandplant, Globeplant cyclamen en gerbera’s en Phaleanova met phaleonopsis.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer