Lely+biedt+robot+op+maat
Nieuws
© lely melkrobot

Lely biedt robot op maat

De melkrobot lijkt steeds meer op een auto. Melkveehouders kunnen bijvoorbeeld bij de aankoop van hun Lely-melkrobot kiezen voor een aantal passende opties. Eventueel zijn op een later moment alsnog opties aanschafbaar.

Lely heeft haar Astronaut A4 melkrobot aangepast om melkveehouders nog meer mogelijkheden te bieden bij het maken van specifieke managementkeuzes.

De Nederlandse fabrikant biedt nu melkrobots op maat aan en richt zich daarmee op de specifieke wensen en doelen van de melkveehouder. De keuzemogelijkheden hebben onder meer betrekking op software, sensoren en management support.

Weidegang

Bij de aanschaf van een melkrobot kunnen veehouders nu kiezen welke managementactiviteiten ze willen verbeteren en op basis daarvan hun eigen Lely Astronaut samenstellen, stelt de producent. Opties daarbij zijn bijvoorbeeld weidegang, uiergezondheid en voerefficiëntie.

Weer

 • Donderdag
  16° / 14°
  70 %
 • Vrijdag
  16° / 8°
  10 %
 • Zaterdag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer