35%2E000+bezoekers+Open+Boerderijdagen
Nieuws
© campina

35.000 bezoekers Open Boerderijdagen

Ruim 35.000 bezoekers hebben zaterdag de Open Boerderijdagen van Campina bezocht.

FrieslandCampina organiseerde de Open Boerderijdagen voor het elfde jaar op rij. 27 melkveehouders openden hun staldeuren voor het publiek.

Bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen van de boerderij om te zien waar melk vandaan komt. Daarnaast ware er verschillende activiteiten voor jong en oud, waaronder een familieboerenstormbaan.

Ervaren

'Op deze dag openen onze boeren graag de deuren voor het publiek, zodat bezoekers zelf kunnen zien en ervaren waar melk vandaan komt', zegt Maurice Willemsen, Portfolio Manager Yoghurt & Desserts.

'Deze dag kunnen mensen van alles beleven op de boerderij van educatieve elementen tot aan sportieve elementen in de buitenlucht. Na de sportieve activiteiten is er een Campina Zuivelbar waar iedereen gratis een aantal Campina-producten kan proeven.'

Tweede Pinksterdag

Maandag 16 mei, Tweede Pinksterdag, vindt er een tweede Open Boerderijdag plaats. De deelnemende boerderijen zijn open van 10 tot 16 uur. De toegang is gratis.

Opvallend genoeg staat zowel vandaag als Tweede Pinksterdag geen enkel bedrijf uit de als gastvrij bekend staande provincie Limburg op de kaart.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 4°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  70 %
Meer weer