Eigen gezicht Mechan Cultuurtechniek

Mechan Cultuurtechniek is verhuisd naar een eigen vestiging in Amersfoort en kan de merken naar eigen zeggen nu de aandacht geven die ze verdienen.

Eigen+gezicht+Mechan+Cultuurtechniek
© Nieuwe Oogst

Woensdag was de officiële opening en werd bekendgemaakt dat het bedrijf ook de agrarische lijn verreikers van Bobcat gaat vertegenwoordigen.

De Mechan Groep in Achterveld is bekend van de Agco-merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Fella en Challenger. Op dezelfde locatie was ook Mechan Cultuurtechniek gevestigd.

Verhuizing

Op 21 maart is Mechan Cultuurtechniek verhuisd van Achterveld naar Amersfoort en krijgt het los van de Agco-merken een eigen identiteit. Het biedt het bedrijf de mogelijkheid om meer aandacht te geven aan de werktuigen voor de agrarische sector en groentechniek.

Directeur Mark van den Heuvel: 'We hebben hier alle faciliteiten en kunnen de klanten goed ontvangen. We kunnen ons hier focussen op de cultuurtechniek, terwijl de binding met de Mechan Groep in Achterveld blijft.'

Groen- en landbouwsector

Mechan Cultuurtechniek levert machines voor zowel de groen- als de landbouwsector. Het gaat om de merken Vogel & Noot, Bogballe, Hawe, Thaler, Pronar, Seko, Trima, Wiedenmann, Schliesing en Holder.

En nu dus ook de agrarische verreikers van Bobcat. Het gaat om de modellen TL 358, TL 360 en TL 470 met een hefkracht van 3 à 3,5 ton. Tijdens de officiële opening stond de TL 470 Agri in de showroom.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer