Het+BoerenBed+zoekt+extra+slaapplek
Nieuws
© Het Boerenbed

Het BoerenBed zoekt extra slaapplek

Het BoerenBed zoekt boeren die op hun bedrijf tenten van deze organisatie willen plaatsen. 'De vraag is groter dan het aanbod. Het levert hen bovendien extra inkomen op naast de agrarische activiteiten', stelt woordvoerster Marleen Antonisse.

Met meer dan zestig boerderijen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de rek er volgens Antonisse nog niet uit. 'We willen daarom graag uitbreiden.'

Agrarische ondernemers met een bedrijf in een landelijke en rustige omgeving zijn daarom meer dan welkom bij Het BoerenBed. 'De boer en boerin moeten het natuurlijk wel leuk vinden om hun passie en kennis te delen met gasten.'

Investeringen

De gastheer en -vrouw hoeven volgens Antonisse weinig te investeren. 'Het BoerenBed plaatst de tenten en verzorgt daarnaast alle verkoop- en marketingactiviteiten. Dat geldt ook voor de boekingen, betalingen en klantenservice.'

Naast inhouding van een vergoeding voor deze overkoepelende kosten, zorgen de boeren zelf voor ruimte, vergunningen en het klaarmaken van het terrein. 'Maar bijvoorbeeld ook faciliteiten als een campingwinkeltje.'

In het diepe

Het BoerenBed gooit belangstellenden niet in het diepe, verzekert Antonisse. 'Ze maken deel uit van de BoerenBed-familie met jaarlijkse bijeenkomsten. Daarnaast krijgen ze coaching vanuit het hoofdkantoor om de inkomstenstroom te verbeteren.'

Het kampeerseizoen is van april tot en met oktober en de doelgroep komt voornamelijk uit de Randstad. 'Het zijn families met jonge kinderen', geeft Antonisse aan.

Glamping

Bij Het BoerenBed draait het om luxe kampeervakanties op de boerderij: glamping. De tenten beschikken over stromend water, een eigen toilet en prima bedden, vertelt Antonisse. 'De HeerenBoer Tenten hebben zelfs een eigen douche en/of hottub.'

Weer

 • Vrijdag
  10° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  13° / -1°
  10 %
 • Zondag
  19° / 3°
  10 %
Meer weer