Kleinlangevelsloo+beste+bio%2Dboerderijwinkel
Nieuws
© Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo

Kleinlangevelsloo beste bio-boerderijwinkel

Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo uit Raalte mag zich de Beste Biologische Boerderijwinkel 2016 noemen. De prijs werd uitgereikt tijdens de Bio-beurs in Zwolle.

De Gimsel Rotterdam is verkozen tot Beste Biologische Winkel 2016, categorie Grote winkel. Ecoshop Helder in Lemmer kreeg die titel in de categorie middelgrote winkel. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo is pas in mei 2015 geopend. De jury was onder de indruk van de hoeveelheid creatieve lokale activiteiten die al ontwikkeld zijn om klanten naar de winkel te trekken. De route naar de winkel is duidelijk aangegeven.

Assortiment

Bij binnenkomst wordt iedereen hartelijk welkom geheten door enthousiast en deskundig personeel. Het assortiment is groot genoeg om de weekboodschappen te doen, vindt de jury.

In de winkel zijn allerlei producten van de eigen boerderij te vinden, zoals panir van de melk van eigen koeien en waterbuffels. Alle producten in de winkel hebben een eigen verhaal, dat maakt boodschappen doen volgens de jury bij Kleinlangevelsloo zo leuk.

Verkiezingsprocedure

De winnaars zijn gekozen door een mix van publieksstemmen en het oordeel van de jury. Het oordeel van de jury woog voor 80 procent mee, de stemmen van het publiek voor 20 procent. In elke categorie waren drie winkels genomineerd.

Deze winkels waren door de jury geselecteerd uit 43 inzendingen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  13° / 13°
  90 %
 • Maandag
  13° / 8°
  20 %
 • Dinsdag
  13° / 7°
  40 %
Meer weer