Sponsors+gezocht+voor+praktijkonderzoek
Nieuws
© Willem Dijkema

Sponsors gezocht voor praktijkonderzoek

De vier partners van Proeftuin Randwijk zoeken sponsoren die voor 2.500 euro per jaar willen bijdragen aan het praktijkonderzoek in de fruitteelt.

Toeleveringsbedrijven in de fruitteeltsector hebben onlangs een brief ontvangen met het verzoek om sponsor van de Proeftuin Randwijk te worden. Dit meldt De Fruitteeltkrant deze week op zijn website.

Adviesdienst FruitConsult en PPO-Fruit hebben twee jaar geleden het initiatief genomen voor beheer van de proeftuin. Sinds kort zijn de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en de Centrale Adviesdienst voor de Fruitteelt (CAF) aangehaakt. De vier partners zorgen de eerstkomende drie jaar voor financiering van de proeftuin.

Ook bijdrage telers

De sponsorbijdragen zijn volgens De Fruitteeltkrant nodig om de proeftuin op termijn op eigen benen te laten staan. Naast de toeleveranciers wordt ook aan fruittelers een jaarlijkse financiële bijdrage gevraagd.

Sponsors krijgen voor hun bijdrage een vermelding op een sponsorwand en in demoverslagen. Verder worden speciale sponsorbijeenkomsten georganiseerd en biedt Proeftuin Randwijk korting op onderzoeks- of demo-opdrachten.

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer