Digitale+kadastrale+kaart+openbaar
Nieuws
©

Digitale kadastrale kaart openbaar

De Digitale kadastrale kaart is vanaf 1 januari als open data beschikbaar. Hierdoor wil de overheid innovatie, waardecreatie en gebruik van geo-informatie stimuleren.

Net als de andere open data van het Kadaster komt de Kadastrale kaart beschikbaar via het platform Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK).

Het Kadaster gaat het aanbod van producten en diensten rondom de Kadastrale kaart aanpassen. De organisatie wil uiteindelijk komen tot een pakket dat tegemoetkomt aan wensen van afnemers en past bij het principe van open data. Dit wordt afgestemd met het gebruikersoverleg van de Basisregistratie Kadaster (BRK).

Leveringen

Tot die tijd geldt kunnen abonnees van digitale bestanden van de Kadastrale kaart hun leveringen nog minimaal een half jaar blijven ontvangen zoals zij die nu ook ontvangen. Nieuwe klanten kunnen voor de Digitale kadastrale kaart naar PDOK.

Het Uittreksel kadastrale kaart van een perceel blijft in opgemaakte vorm beschikbaar in Kadaster-on-line en als webservice in KIK-inzage. De Kadastrale kaart is vanaf 1 januari gratis beschikbaar in PDOK.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  22° / 6°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer