Dochtergroep Outlaw in Gorinchem

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem presenteert KI Samen een dochtergroep. Dit keer zullen dochters van roodbonte stier Peeldijker Outlaw daar van 17 tot en met 19 november acte de présence geven.

Dochtergroep+Outlaw+in+Gorinchem
© Youtube

Outlaw, geboren in juli 2010, is een Jerudo zoon uit de bekende Peeldijker Liesje's. Deze Liesje moederlijn is door veel KI organisaties benut en KI Samen heeft onder meer ook Peeldijker Burnstyn uit deze lijn.

Outlaw's grootmoeder Liesje 640 is namelijk de moeder van Burnstyn. Outlaw's moeder Liesje 738 is inmiddels bijna tien jaar en een vijfdekalfs koe. Vanwege ET heeft ze enkele lange lijsten gemaakt, nu is ze weer lekker op dreef.

Hoge gehalten

De Peeldijker Liesje's mogen zich met recht een bewezen koefamilie noemen. Ze staan bekend om hun hoge levensproducties met hoge gehalten.

Overgrootmoeder - en stamkoe - Liesje 385 (EX90) heeft ruim 10.000 kilo vet en eiwit geproduceerd. Zij was daarmee ook de eerste tientonner van Outlaw's fokker Jan Priems uit De Mortel (NB).

Totaalpakket

Dochters van pinkenstier Outlaw hebben volgens KI Samen de typische rode Holstein kwaliteiten in een totaalpakket. Het zijn uitgebalanceerde vaarzen met veel kracht, keihard beenwerk en combineren een bovengemiddelde melksnelheid met een laag celgetal.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
 • Maandag
  12° / 9°
  90 %
Meer weer