Boer+sleept+met+trekker+auto+van+spoor
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Boer sleept met trekker auto van spoor

Een boer uit Schagen heeft gistermiddag met zijn trekker een auto van het spoor getrokken. De bestuurder stond door onbekende reden stil op de overgang, meldt RTV Noord-Holland.

De manoeuvre waardoor de automobilist op het spoor belandde, ging gepaard met een harde klap en schade aan de auto. Een boer die iets verderop aan het ploegen was, hoorde die klap en besloot te gaan kijken.

Toen de boer doorhad wat er aan de hand was, reed hij met zijn trekker richting het spoor. Daar aangekomen bond hij de auto vast aan zijn trekker en trok het voertuig voor een naderende trein van de rails. Een berger heeft de wagen weggesleept.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  10 %
 • Zaterdag
  23° / 12°
  10 %
Meer weer