Frans lintje voor Henny Swinkels

Henny Swinkels, de drijvende kracht achter de Van Drie Groep, heeft een lintje gekregen van de Franse ambassadeur Laurent Pic..

Hij is vanwege zijn inzet onderscheiden tot Chevalier l'Ordre du Mérite Agricole. Swinkels zet zich met de Van Drie Groep met name in voor de vleeskalversector. De Van Drie Groep is een vleeskalverenintegratie.

De Orde van Verdienste voor de Landbouw (L’Ordre du Mérite Agricole) wordt verleend voor professionaliteit en verdienste op agrarisch gebied en inspanningen die zijn verricht ten aanzien van de versterking van de Franse landbouwsector.

Laurent Pic roemde Henny Swinkels om de inspanningen die hij heeft verricht om de handelsrelatie tussen Frankrijk en Nederland te versterken en zijn inzet binnen de Franse kalversector. Laurent Pic: 'Met zijn charismatische stijl van besturen heeft Henny Swinkels zich jarenlang ingezet voor de agrarische sector, zowel in Frankrijk als in Nederland. Wij zijn hem hier erg dankbaar voor.'

Swinkels is zijn hele leven werkzaam in de agrarische sector, waarvan de laatste twintig jaar als Director Corporate Affairs VanDrie Group. VanDrie Group is een Nederlands familiebedrijf en wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvermelkpoeder en kalfsvellen. Het bedrijf kent een belangrijke basis in Frankrijk met vijf bedrijven, waaronder twee grote slachterijen die zorgen voor aanzienlijke werkgelegenheid in de Dordogne en Bretagne.

Kroon op het werk

'Het is een enorme eer om deze onderscheiding uit handen van de ambassadeur te ontvangen. De onderscheiding voelt als een kroon op mijn werk', aldus Henny Swinkels.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer