Smaaktoer Leudal mét ontbijt

De derde editie van de Smaaktoer Leudal staat voor de deur. Na eerdere succesvolle edities rond Neer en Buggenum in 2013 en Grathem en Hunsel in 2014 doet de Smaaktoer nu de regio Roggel-Heythuysen aan.

Deelnemers

Fruitbedrijf Heijnen in Roggel, Melkveehouderij Hartman in Heibloem, Proeflokaal Limburg van Ria Joosten in Neer, School- en Vlindertuin De Neerakker in Heythuysen en het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen doen dit jaar mee.
Deelname aan de Smaaktoer Leudal is gratis en opstappen kan bij elk van de vijf eerdergenoemde locaties, tussen 10 en 13.30 uur.
Wie een goede bodem wil leggen voor de 25 kilometer lange tocht, kan de dag beginnen met het Smaaktoerontbijt. Dit kost 7,50 euro per persoon.

Lokale producten

Het ontbijt, dat bestaat uit lokale producten, wordt verzorgd door Restaurant St. Elisabeth's hof in Haelen. Van tevoren aanmelden is verplicht. Dit is mogelijk via (0475) 491829 of info@elisabethshof.nl.
Elke deelnemer aan de Smaaktoer Leudal krijgt een informatief Smaaktoerboekje met onder meer columns, recepten en portretten van de deelnemers.
Gemeente Leudal ondersteunt de organisatie van het evenement, samen met de promotieorganisatie Liefde voor Limburg.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer