LTO+en+Veelzijdig+Boerenland+leggen+basis
Nieuws
© Veelzijdig Boerenland

LTO en Veelzijdig Boerenland leggen basis

LTO Noord en de koepel voor agrarisch natuurbeheer Veelzijdig Boerenland hebben een nieuwe basis gelegd voor afstemming van belangenbehartiging in West-Nederland.

Er is afgesproken de belangenbehartiging structureel en optimaal met elkaar af te stemmen. Dat is de uitkomst van overleg tussen de voorzitters van LTO Noord Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en Veelzijdig Boerenland op 14 september.

De aanleiding hiervoor is de nieuwe inrichting van het agrarisch natuurbeheer per 2016. De organisaties stelden zich de vraag hoe ze elkaar kunnen versterken en samen inzet leveren voor realisatie van effectief en efficiënt agrarisch natuur-, water- en landschapsbeheer.

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer