Prestaties MRIJ-melkveebedrijven

Loopt u als MRIJ-melkveehouder aan tegen kengetallen die moeilijk zijn te vergelijken met andere bedrijven? Zou u uw cijfers op punten als financiën, mineralenkringlopen, veemanagement en diergezondheid graag vergelijken met enkele andere MRIJ-bedrijven?

OPTIcow biedt MRIJ-melkveehouders de kans om hun bedrijfsprestaties voor een beter inzicht met andere MRIJ-melkveebedrijven te vergelijken. 'U krijgt de mogelijkheid om uw bedrijf met de OPTIcow-rapportage anoniem en eerlijk te vergelijken met enkel MRIJ-melkveehouders', legt Van Houtum uit.
Met de rapportage kunnen ondernemers vervolgens kiezen om deel te nemen aan studieclubs, te sparren met een onafhankelijk adviseur of deel te nemen aan themabijeenkomsten. 'Op deze manier komt u achter de sterke en minder sterke punten van uw bedrijf en kunt u vervolgens verbeteringen doorvoeren op punten waar u vindt dat het nodig is', zegt de adviseur.

Vergelijken

Met OPTIcow krijgen ondernemers via speciale modules inzicht in de ontwikkelingen van hun bedrijf en zijn resultaten te vergelijken met andere deelnemers aan OPTIcow. Een OPTIcow-rapportage is er al vanaf 175 euro. Mailen kan naar tim.van.houtum@zlto.nl, bellen of appen naar (06) 15686804.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer