Cursus ‘gastheer van Zuid-Limburg’

IVN en Nationaal Landschap Zuid-Limburg verzorgen in het najaar van 2015 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg’.

Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca.
Uit onderzoek blijkt dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. Zuid-Limburg is rijk aan natuur; ondernemers in dit gebied kunnen daar de vruchten van plukken.
Tijdens vier bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie over de bijzondere waarden van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg, gericht op (agrarisch) natuurgerichte en duurzame recreatie. De bijeenkomsten vinden plaats in oktober, november en december; de locaties van de cursus worden verspreid over het gebied.
De eigen bijdrage is 100 euro per deelnemer. Cursisten ontvangen een cursusmap en na afloop een certificaat en gevelbordje. Meerdere organisaties, waaronder LLTB, Recron en Horeca Nederland, worden betrokken bij de opzet en de uitvoering van de cursus.
Meer informatie is te krijgen bij Thea Jetten, projectleider IVN Limburg, via t.g.m.jetten@ivn.nl of (0475) 386460.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer