Miljoenste+bezoeker+Lekker+naar+de+Boer
Nieuws
© eigen foto Bionext

Miljoenste bezoeker Lekker naar de Boer

De 1 miljoenste bezoeker heeft afgelopen weekend het Lekker naar de Boer-weekend bezocht.

Op biologische boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude is de familie Hensen in het zonnetje gezet. Zij ontving van organisator Bionext een taart als verrassing.

Alma Hensen: 'Wat leuk om zo overvallen te worden en een lekkere taart te krijgen. Een heerlijk dagje op de biologische boerderij wordt op deze manier helemaal bijzonder.'

Open dagen

Sinds 1998 organiseert Bionext de open dagen bij biologische boeren en tuinders. Gemiddeld kwamen in de afgelopen achttien jaar 60.000 bezoekers op het Lekker naar de Boer-weekend af.

Lekker naar de Boer is het jaarlijkse evenement waarbij biologische boeren en tuinders een open dag houden. Bezoekers kunnen dan zelf ontdekken waar de biologische producten vandaan komen.

Hoogtepunt

In heel Nederland deden dit jaar ruim 150 boeren en tuinders mee met Lekker naar de Boer. Van groente- en fruittelers tot en met varkens- en pluimveehouders.

Lekker naar de Boer vormt een jaarlijks hoogtepunt van de Bionext-campagne ‘Biologisch, lekker natuurlijk’. Het wordt gefinancierd met steun van de EU.

Weer

 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
 • Zondag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer