Dirk-Jan Schoonman stopt als NMV-voorman

Dirk Jan Schoonman is gisteren tijdens de algemene ledenvergadering teruggetreden als voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV). Hij heeft zich niet herkiesbaar gesteld.

Dirk%2DJan+Schoonman+stopt+als+NMV%2Dvoorman
© NMV


Schoonman blijft de lopende dossiers die hij namens de NMV in beheer heeft behartigen totdat de nieuwe leden van het dagelijks bestuur zijn gekozen.

Vicevoorzitter Geert kroes is door de ledenvergadering niet herkozen. Aftredend algemeen bestuurslid Tonny ten Vregelaar was niet herkiesbaar.

Secretaris Irene van der Sar is herkozen en vormt nu samen met penningmeester Niels Leerink en algemeen bestuurslid Marius Bouwmeester tijdelijk het Dagelijks Bestuur van de NMV.

Nieuwe bestuursleden

Tijdens de algemene ledenvergadering hebben zich nieuwe kandidaat-bestuursleden aangemeld. Statutair was het niet mogelijk om nog tijdens die bijkomst verkiezingen te houden voor deze kandidaat-bestuursleden.

Binnenkort wordt een extra algemene ledenvergadering gehouden voor de verkiezing en installatie van nieuwe leden van het dagelijks Bestuur van de NMV.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer