Leden gezocht voor check Natura 2000

De Europese Commissie is momenteel bezig met een ‘fitnesscheck’ van de Vogel- en Habitatrichtlijn, beter bekend als de Natura 2000-wetgeving. LTO Nederland wordt hier ook bij betrokken en zoekt leden die hun ervaringen vanuit de praktijk in willen brengen. Veel boeren en tuinders lopen tegen beperkingen aan die deze regelgeving met zich meebrengt. Voor hen biedt de fitnesscheck nieuwe mogelijkheden om een aantal problemen aan te kaarten en mee te denken over oplossingen.
Het blijft niet bij uw inbreng alleen. LTO biedt namelijk een kans om van dichtbij mee te maken hoe belangenbehartiging werkt, in dit geval voor de belangen in het kader van Natura 2000. Daartoe organiseert LTO vier bijeenkomsten, waaronder bezoeken aan Den Haag en Brussel, waarbij u gesprekken kunt voeren met politici en ambtenaren die besluiten nemen over de fitnesscheck Natura 2000.
Meld u aan bij uw afdelingsbestuur of mail naar Gerbrand van ‘t Klooster (gvtklooster@lto.nl) of Mirjam Schreuders (mschreuders@ltonoord.nl).

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer