Arthur+Mol+nieuwe+rector+magnificus+WUR
Nieuws
© WUR

Arthur Mol nieuwe rector magnificus WUR

Arthur Mol is benoemd tot rector magnificus en lid van de raad van bestuur van Wageningen UR (WUR). Hij volgt Martin Kropff op die per 1 juni als directeur-generaal bij het CIMMYT in Mexico in dienst treedt.

De socioloog Mol is sinds 2000 leerstoelhouder Milieubeleid. Hij is tevens gasthoogleraar aan de Tsinghua University in Bejing en aan de National University of Malaysia in Bangi.

De nieuwe rector magnificus studeerde in Wageningen Milieuhygiëne (1985) en promoveerde in 1995 in de sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2009 tot 2014 was hij directeur van de Wageningen School of Social Sciences.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 13°
  50 %
 • Zondag
  27° / 15°
  30 %
 • Maandag
  28° / 15°
  50 %
Meer weer