Alle ketenspelers agri en food vertegenwoordigd

‘De eerste overdekte groothandelsmarkt voor groenten en fruit in Nederland’, zoals het Food Center Westland zichzelf op de kaart zet, ligt op het bedrijventerrein ABC Westland Agri & Food in Poeldijk.
Dicht bij de Rotterdamse haven zijn hier alle ketenspelers van de agri- en foodsector vertegenwoordigd, zoals import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, pakstations, transporteurs, koelhuizen, telersverenigingen en dienstverlenende bedrijven.
Daar komt vanaf 29 april het groothandelscentrum voor de detailhandel en horeca bij, waardoor een directe(re) link met de consumentenmarkt ontstaat.
In het Food Center Westland zijn diverse bedrijven te vinden. Daaronder ABC M&M Groothandel (Hollandse en importproducten), BoereGoed (Westlandse kas- en vollegrondsproducten), Carribean Trading & Shipping (tropische producten), Haro (Marokkaanse en Zuid-Afrikaanse citrus- en kasproducten), Masr Fruit (Egyptische groenten en fruit) en Valstar (handel en distributie Hollandse en importproducten).
Inmiddels zijn er al meer bedrijven die toegezegd hebben te zullen komen, maar die kan initiatiefnemer Herwi Rijsdijk nog niet noemen. ‘Dat is een kwestie van een handtekening’, vertelt hij.
Ook zegt hij nog in onderhandeling te zijn met diverse geïnteresseerden.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer