Decorum breidt afzet in Rusland uit

Decorum gaat op grotere schaal bloemen en planten afzetten in Rusland.

Met hulp van de Russische handelsattaché in Nederland Alexander Cherevko heeft het collectief van bloemen- en plantenkwekers contacten met de hoogste organisaties voor handel in Rusland gelegd, meldt Flower Experience, het bedrijf dat Decorum begeleidt bij de stap op de Russische markt.
‘Voor het eerst krijgt een Nederlandse sierteeltorganisatie direct toegang tot de top van de Russische handelsbevordering en daarmee tot importeurs en groothandel in de sierteeltsector’, zegt directeur Natasja Mironova van Flower Experience. ‘In Rusland zijn overheidsinstanties cruciaal bij het bevorderen van handel met buitenlandse partijen.’
Decorum heeft in Rusland onder andere contacten gelegd met de Kamer van Koophandel en het Comité van Buitenlandse Berekeningen van Sint-Petersburg.

Fundament

‘Decorum heeft dankzij deze contacten een stevig fundament onder de handel met Rusland gelegd. Dit is voor ons cruciaal om als merk bij de Russische importeurs en groothandelaren erkend te worden’, zegt voorzitter Eric Moor van het collectief van bloemen- en plantenkwekers.
Decorum breidt de verkoop in Rusland uit in een tijd waarin de Nederlandse export van bloemen en planten naar dit land sterk afneemt.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer