500.000 views voor nieuweoogst.nu

Nieuwe Oogst heeft met nieuweoogst.nu een mijlpaal bereikt. Voor het eerst werden in één maand (maart 2015) meer dan een half miljoen pagina's bezocht.

500%2E000+views+voor+nieuweoogst%2Enu
© NVT

Het aantal unieke bezoekers lag in dezelfde maand 67 procent hoger dan een jaar eerder.

'De toenemende belangstelling is vooral te danken aan het grotere bereik van de digitale nieuwsbrief van Nieuwe Oogst, het ledenblad van LTO Noord, ZLTO en LLTB', geeft hoofdredacteur Patrick Bramer aan.

31.000 ontvangers nieuwsbrief

Dat aantal is inmiddels gestegen naar ruim 31.000 dagelijkse ontvangers. Zij krijgen het nieuws automatisch iedere door-de-weekse-middag per mail toegezonden.

Het websitebezoek is volgens Bramer het afgelopen halfjaar ook fors gestegen door een aantrekkelijker aanbod van artikelen, foto's, video en een betere spreiding van artikelen over de week.

Bijna 40.000 adressen

Het ledenblad Nieuwe Oogst in papiervorm wordt in drie edities elke zaterdag op bijna 40.000 adressen door heel Nederland bezorgd.

Het blad bevat onder meer landelijk en regionaal nieuws, vakinformatie uit de diverse sectoren en uiteraard berichten van de eigen organisaties: LTO Noord, ZLTO, LLTB en koepelorganisatie LTO Nederland.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer