John VerhoijsenCDA, lijst 2 - nummer 8 (Noord) en nummer 48 (Zuid)

‘Truus en ik hebben vier dochters en een varkens- en pluimveehouderij in Peel en Maas. Al jarenlang ben ik bestuurlijk actief in de agrarische sector. Eerst als LLTB-bestuurder en tot 2011 als raadslid. Sinds 2011 zit ik voor het CDA in Provinciale Staten en maak ik me sterk voor de agrarische sector.
‘Samen met jullie – boeren en tuinders – maar zeker ook met de professionele inbreng van de LLTB hebben we de laatste jaren veel kunnen bereiken. Denk aan de ambitienota ‘Limburgse land- en tuinbouw loont’. Daarmee is het grote belang van de agrarische sector Statenbreed onderkend. Dit heeft geleid tot een Provinciaal Omgevingsplan Limburg (POL), met voldoende ontwikkelruimte.
‘Daarnaast heb ik me sterk gemaakt voor snel internet, de Landbouw Effectenrapportage (LER), een beter faunabeheer en voor de jongere landbouwersregeling (JOLA), die belangrijk is voor onze bedrijfsopvolgers.
‘Ik vind het een voorrecht om me voor u in te zetten en wil dat graag blijven doen. Stem daarom op CDA. Lijst 2, nummer 8.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer