Meer+deelnemers+Perennial+Power
Nieuws
© Perennial Power

Meer deelnemers Perennial Power

Het aantal deelnemers aan Perennial Power, de promotieorganisatie voor vasteplantenkwekers, is dit jaar uitgebreid naar 27.

Het budget van de organisatie is daarmee verhoogd naar 25.000 euro. Perennial Power is vorig jaar februari opgericht en startte met twintig deelnemende bedrijven.

Vasteplantenkwekers die zijn verenigd in de promotieorganisatie dragen op jaarbasis ongeveer 1.000 euro af voor de reclame van hun producten.

iVerde

De promotie loopt via iVerde. De kwekers manifesteren zich vooral met persberichten in plaatselijke kranten in binnen- en buitenland en via sociale media. In samenwerking met Tuinbranche Nederland organiseert Perennial Power in maart de ‘Week van de vaste plant’.

Bloemenveiling FloraHolland houdt zich ook bezig met promotie van vaste planten. ‘Niet alle kwekers zetten via FloraHolland af’, legt Aad Vollebregt, voorzitter van de Vasteplantencommissie van LTO Noord, het initiatief Perennial Power uit.

Samenwerking

Volgens hem wordt er wel gekeken of beide organisaties kunnen samenwerken bij de promotie.

Nederland telt ongeveer tweehonderd vasteplantenkwekers. De promotie van vaste planten liep voorheen via Plant Publicity Holland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 13°
  60 %
 • Vrijdag
  14° / 9°
  70 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  50 %
Meer weer