GreenlinQdata%3A+digitale+hulp+tuinders
Nieuws
© Nieuwe Oogst

GreenlinQdata: digitale hulp tuinders

De digitale diensten van LTO Groeiservice zijn overgenomen door LTO bedrijven en Van Aaken ICT Consultancy en worden voortgezet onder de naam GreenlinQdata.

Met diverse online programma’s zoals het gQRetailRapport, het gQMilieuRapport en de gQAuditAssistent ondersteunt GreenlinQdata ondernemers in de tuinbouw bij tracking & tracing, teeltregistratie en audit support.

Praktische informatiesystemen

Daarnaast werkt GreenlinQdata samen met Reed Business Information bij de e-learning opleiding ten behoeve van de spuitlicentie. Door het gebruik van praktische informatiesystemen kunnen glastuinders en afzetorganisaties hun positie versterken.

GreenlinQdata investeert in het ontwikkelen van praktische, gebruikersvriendelijke en innovatieve informatiesystemen om ondernemers te helpen bij het registreren, verzamelen en ontsluiten van productdata.

Verdere ontwikkeling

Samen met ondernemers wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de online programma’s om aan de wensen en eisen van afnemers te voldoen.

LTO Bedrijven en Van Aaken ICT Consultancy zijn de aandeelhouders van GreenlinQdata. Peter Laan is sinds 1 oktober de nieuwe directeur van GreenlinQdata.

Weer

 • Donderdag
  17° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  15° / 12°
  70 %
Meer weer