Nieuw onderkomen Hoogendoorn in Mexico

Het nieuwe Mexicaanse trainingscentrum en kantoor van tuinbouwautomatiseerder Hoogendoorn is verleden week donderdag feestelijk geopend in het hightech Agropark Queretaro.

Nieuw+onderkomen+Hoogendoorn+in+Mexico
© Hoogendoorn

In dit trainingscentrum wordt kennis gedeeld met lokale telers en partners over procesautomatisering. Tijdens de opening waren vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, Amphac-leden, dealers en klanten aanwezig.

Jean Rummenie, agrarisch adviseur bij de Nederlandse ambassade, sprak zijn waardering uit over de bijdrage die Hoogendoorn levert aan een innovatieve en duurzame ontwikkeling van de Mexicaanse glastuinbouw.

Legio uitdagingen

De snelgroeiende tuinbouwmarkt in Mexico heeft te maken met een legio aan uitdagingen. Naast een schaarste aan fossiele brandstoffen, water en meststoffen nemen de markteisen voor duurzaam geproduceerde groente, fruit en bloemen toe.

Dat resulteerde in een snelgroeiende vraag naar hightech procesautomatisering en kennis. Met de opening van een gecombineerd kantoor en trainingscentrum speelt Hoogendoorn in op deze behoefte.

Gevarieerd trainingsprogramma

Het nieuwe kantoor en trainingscentrum is gehuisvest in een van de meest toonaangevende hightech kassen van Mexico: Sunny Fields.

'Wij kozen Hoogendoorn uit volle overtuiging: de service en de medewerkers maken het een prettige leverancier om mee samen te werken', geeft directeur Jaques Jajati van Sunny Fields aan.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer