Ledenavond op 15 oktober met Annemarie van Gaal

Van alleenstaande moeder tot succesvol zakenvrouw in Rusland en Amsterdam; dat is het verhaal van ondernemer Annemarie van Gaal. Ze is op woensdagavond 15 oktober te gast op een gezamenlijke ledenavond van LTO Glaskracht sectie Zuid-Holland Zuid en LTO Noord Voorne-Putten. ‘Annemarie van Gaal is een goede spreker en heeft een interessant verhaal’, zegt Jan Varekamp, voorzitter van de LTO Noord-afdeling.
Vanuit het niets is Van Gaal een succesvol ondernemer geworden, onder andere als investeerder, belegger in vastgoed en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Daarnaast schrijft ze boeken en columns en werkte ze mee aan tv-programma’s over financiën zoals Een dubbeltje op zijn kant, Dragons Den en Ten Einde Raad.
Over de link tussen ondernemer Van Gaal en ondernemers in land- en tuinbouw zegt Varekamp: ‘Voor de agrarische ondernemer liggen er nog grote uitdagingen en keuzes die gemaakt moeten worden, over welke kant je op wilt gaan met je bedrijf. Als je zoekende bent, kan het verhaal van Van Gaal inspiratie geven.’
Op de ledenavond is ruimte om van gedachten te wisselen met de spreker over het ‘goed voor het voetlicht brengen’ van de verschillende sectoren. En hoe bereik je de afnemers van jouw product? Varekamp: ‘Ik ben ook benieuwd naar keuzes die Van Gaal heeft gemaakt in het ondernemen, beslissingen die zij heeft genomen in haar carrière. Daar kun je van leren.’
De ledenavond vindt plaats in ’t Wapen van Marion in Oostvoorne. Meer informatie bij Jan Varekamp, mail: voorzitter@voorne-putten.ltonoord.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer