Kerstgeschenken

September. Een van de mooiste maanden van het jaar. Het mooie weer zorgt ervoor dat veel mensen er nog even lekker op uittrekken en zo ook onze kaasboerderij bezoeken. Ons Corné zal de maïs binnenkort weer gaan oogsten en ik begin aan de voorbereidingen van de feestmaand.
Ook al lijkt december nog ver weg, het is voor ons nu tijd om extra kaas te gaan maken voor kerst. Want dan is het een drukte om weer heel mooie kerstgeschenken te maken en samen met de klant een pakket samen te stellen dat door al hun medewerkers goed zal worden ontvangen. Daarbij hoort natuurlijk altijd een lekker stukje ambachtelijke kaas.
Zeker met de kerstdagen is het leuk om zo de medewerkers en relaties extra te bedanken voor hun inzet. Of een vriend of familielid te verwennen met allemaal lekkere producten van Puur en (h)eerlijk.
Zo organiseert Coöperatie Landwinkel een leden inspiratiedag. Hier willen we natuurlijk ook bij zijn op om de hoogte te blijven van de laatste trends en tips. Hoe stel je leuke pakketten samen, wat voor verpakking gebruik je, hoe benader je de doelgroep, gebruik van sociale media enzovoorts, enzovoorts.
Het is mooi dat de coöperatie deze inspiratiedag organiseert. We zijn ondertussen met 95 boeren sterk, onder wie melkveehouders, fruittelers en groentetelers uit heel Nederland. Door deze samenwerking kunnen we steeds professioneler te werk gaan en hebben we onze klanten ook echt iets te bieden.
Klanten die voor het eerst onze Landwinkel binnenkomen, zijn vaak ook blij verrast door al die producten die wij te koop aanbieden.Ik zou zeggen, kijk op landwinkel.nl voor een Landwinkel bij jouw in de buurt en verwen je medewerkers met een puur en (h)eerlijk kerstgeschenk.
Misschien doe ik tijdens de inspiratiedag wel extra inspiratie op. Ik loop al een paar jaar met het idee rond om er een echte boerderij in kerstsfeer van te maken. Levende kerststal, warme chocolademelk van verse melk natuurlijk en een vuurkorfje erbij. Misschien gaat het er echt van komen dit jaar. Het is ook de beleving die telt.
Oh ja, als je nu in onze Landwinkel komt, staat er een prachtig beeld te pronken: de Agrafiek Award. Deze hebben we onlangs gewonnen in de categorie melkveehouderij. Het is een award die dit jaar voor het eerst ook in Nederland wordt uitgereikt, ter bevordering van innovatief en duurzaam ondernemerschap in de land- en tuinbouw.
We zijn natuurlijk supertrots met deze erkenning en mooie prijzen die we hebben ontvangen. Agrafiek, bedankt daarvoor.

Erica Ansems

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer