Enquête scholingWerkgeverslijn

Hoe kijken werknemers en werkgevers in de open teelten of in de paddenstoelen tegen scholing en ontwikkeling in de sector aan? Dat wil de Werkgeverslijn land- en tuinbouw graag weten van beide partijen.

Om de mening te peilen heeft de werkgeverslijn zowel voor werknemers als voor werkgevers een enquête opgesteld.
Bij de werkgevers gaat het om vragen of ze voldoende vakmensen in huis hebben en hoeverre het beroepsonderwijs aansluit op de behoefte van hun bedrijf. En hebben ze behoefte aan scholing van hun medewerkers en kan de sector hen daarover adviseren? Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem.
De vragen voor de werknemers gaan over onder meer het volgen van opleidingen binnen het bedrijf en de mate waarin ze sectorbijeenkomsten bijwonen. En wat vinden medewerkers dat scholing is? Is er behoefte aan scholing, en waarom wel of niet? Invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten en is eveneens volledig anoniem.
De Werkgeverslijn land- en tuinbouw wil inzicht in de behoefte van ondernemers én medewerkers aan scholing en ontwikkeling, op welke wijze daar invulling aan wordt gegeven en of de sector erbij kan helpen.
Het invullen van de enquête is mogelijk tot 22 september. De enquêtes zijn te vinden op www.werkgeverslijn.nl

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer