Maatschap Hoogerbrugge succesvol op Vebo

Met vier kampioenschappen was maatschap Hoogerbrugge uit Woubrugge zaterdag succesvol op de Vebo in Leiden. Daarbij had het bedrijf ook een reservekampioen.

De maatschap leverde met Geertruida 35 (V. Braedale Goldwyn) de kampioen bij de zwartbonte vaarzen. Hier werd Ida 126 (V. Legend) van firma Heemskerk uit Zoeterwoude reservekampioen.

In de middenklasse was het kampioenschap voor Gillette Final Cut-dochter R Tine 172, opnieuw van Hoogerbrugge. Dat bedrijf leverde met Income-dochter Wietske 119 ook de reservekampioen.

Oudere koeien

Ook de kampioen oudere koeien zwartbont is afkomstig van Hoogerbrugge. Dit keer had deze stal Highduc Geert-dochter Hendrika 131 aan het touw. Winfried Kompier uit Leimuiden eiste hier met Friesian-Koop Roza 153 (V. Boliver) de reservetitel op.

Hendrika werd eveneens algemeen dagkampioene zwartbont.

Roodbont

Voor Hoogerbrugge was hiermee de koek nog niet op. Met Aalhorst Pleasure-dochter Connie 22 eiste het bedrijf ook de titel bij de roodbonte vaarzen op. Hier werd Mendel-dochter Lies van Nico Captein uit Zoeterwoude reservekampioen.

Bij de oudere roodbonten won Treesje 76 (V. Lowlands Rainbow) van maatschap van Staalduynen-Zeeuw uit Maasland de kampioenstitel. Zij werd ook algemeen kampioen roodbont.

Taco-telg Dora 49 van Frank Winters uit Oud Ade werd bij de oudere dames reservekampioen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer