Geen aardappelmachines en minder melktechniek

Op de derde editie van AgroTechniek Holland (ATH) is het tevergeefs zoeken naar fabrikanten van aardappelmachines. De fabrikanten vinden de beursdata van 10 tot en met 13 september ongelukkig gekozen.
De Aardappeldemodag in Westmaas was op 20 augustus. Vlak voor de ATH, op 2 en 3 september, is de Potato Europe in Bockerode bij Hannover. Daardoor past ATH niet in de beursagenda van machinefabrikanten als AVR, Grimme, De Wulf, Miedema en Bijlsma Hercules. De vorige twee edities van ATH waren deze bedrijven er ook niet. Bewaarspecialisten en andere dienstverlenende bedrijven zijn wel op de beurs in Biddinghuizen.
Beursmanager Willem Bierema vindt het jammer dat de fabrikanten van aardappelmachines wegblijven. ‘We willen graag een complete beurs zijn.’ Om die reden is hij ook niet tevreden over het feit dat maar de helft met de melk- en staltechniek op ATH aanwezig is. De afwezigheid heeft deels te maken met ontevredenheid over de Mechahal.Ik verwacht dat er in 2016 wel meer standhouders van melk- en staltechniek zijn.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer