AtelierSessie: voor een andere blik

Het Atelier Waarden van het Land, gedragen door onder meer ZLTO, is in het voorjaar begonnen met een nieuw initiatief: de AtelierSessies. In deze informele bijeenkomsten worden op een verrassende manier actuele vraagstukken en dilemma’s belicht.

Er is in de samenleving een sterke onderstroom van initiatieven met een nieuwe oriëntatie op sociaal, economisch en ecologisch gebied. Allerlei begrippen passen hierbij, zoals de ‘weconomy’, de ‘doedemocratie’ en de ‘energiemaatschappij’.
Aan de hand van het voorbeeld van de Groene Sociale Supermarkt in de regio Arnhem/Nijmegen onderzoeken de deelnemers aan de sessie hoe uiteenlopende waarden in een businessconcept worden verenigd. Wat zijn de ‘shared values’ en hoe blijven die overeind in het samenspel van de verschillende partners?
De bijeenkomst wordt gehouden bij Stichting Landwaard, Oosterhoutsestraat 101 in Oosterhout (Gld). De sessie duurt van 8 tot 10 uur en is inclusief ontbijt. Het gesprek wordt geleid door directeur Ton Duffhues van Atelier Waarden van het Land.
De kosten bedragen 50 euro. Meer informatie en aanmelden via www.waardenvanhetland.nl of info@waardenvanhet land.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer