Politieonderzoek vernielde melkrobots

Politie Utrecht is een onderzoek gestart naar de vernielingen van melkrobots en schakelkast op een melkveebedrijf in Blokland bij Montfoort, een week geleden.

Politieonderzoek+vernielde+melkrobots
© Nieuwe Oogst

De politie Utrecht komt graag in contact met een ieder die iets heeft gehoord of gezien en te maken kan hebben met deze vernielingen.

In de nacht van vrijdag 27 juni tegen 03.00 uur hoorden de bewoners lawaai in hun melkveebedrijf. Zij zagen dat een donkerkleurige auto voor de staldeur stond en dat twee mannen via de openstaande staldeur naar buiten kwamen. Het tweetal stapte in de auto en reed met gedoofde verlichting weg richting Montfoort.

Schade

Vervolgens namen de bewoners poolshoogte in de melkveestal en constateerden dat vernielingen waren gepleegd aan melkrobots en de schakelkast. De schade wordt geschat tussen de 100.000 en 150.000 euro.

Een ieder die informatie heeft over deze vernielingen en wie daar mogelijk bij betrokken is of zijn, wordt gevraagd dit te melden bij de politie, bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer