WK%2DKoe+Sijtje+ziet+grote+overwinning+Oranje
Nieuws
© youtube

WK-Koe Sijtje ziet grote overwinning Oranje

Nederland gaat morgen met een groot doelpuntenverschil winnen van Costa Rica. Dat voorspelt WK-Koe Sijtje van melkveehouder Harry Heeman uit Middenbeemster. Ze wijst Nederland duidelijk aan als winnaar.

Sijtje doet voorafgaand aan iedere voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal een voorspelling voor de Noord-Hollandse televisiezender RTV NH.

De koe moest er even in komen, bij het openingsduel tegen Spanje koos ze nog voor het land van de castagnetten. Die emmer stond toen voor de kijkers links, de plek waar vervolgens Nederland werd geplaatst.

Facebook

Sijtje koos daarna telkens voor Oranje. Zo ook tegen Mexico, waar de koe overigens ook een royale overwinning voorspelde. De populariteit van de koe is dusdanig gestegen, dat ze zelfs een eigen F acebook -pagina heeft.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer