Jan+ter+Maaten+nieuwe+voorzitter+FAJK
Nieuws
© NVT

Jan ter Maaten nieuwe voorzitter FAJK

Jan ter Maaten uit Dronten is de nieuwe voorzitter van het Flevolands Agrarisch Jongeren Kontakt (FAJK). Hij neemt het stokje over van Theo Hogendoorn.

Ter Maaten (27) is afkomstig van een melkveehouderijbedrijf in het Friese Spanga waar zijn ouders zeventig koeien melken. Hij studeerde Dier- en Veehouderij aan de CAH in Dronten en is nu in die plaats werkzaam als relatiebeheerder bij HRpm.

Concurrerend

Flevoland is volgens Ter Maaten een landbouwprovincie bij uitstek.

'We moeten ons als agrarische sector constant verbeteren om concurrerend te blijven. Jonge boeren spelen daar een belangrijke rol in, maar daarvoor moeten zij wel de ruimte krijgen om hun bedrijf te kunnen ontwikkelen.'

Weer

 • Dinsdag
  28° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  23° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  19° / 13°
  60 %
Meer weer