Ondernemersontbijt met Guido Dieteren

Cultuur en economie ontmoeten elkaar op 4 juli tijdens de ontbijtsessie met niemand minder dan Guido Dieteren als spreker. De frontman van Guido’s Orchestra zal een ander geluid laten horen in de wereld van Ondernemend Limburg.

Tijdens zijn presentatie gaat Dieteren in op de key success-factoren van zijn bedrijf en kunnen de aanwezige ondernemers samen met hem daarop reflecteren en nagaan of die succesfactoren ook op ondernemingen in andere branches van toepassing zijn.
Zijn het talent en passie in deze mix van sleuteleigenschappen, die los van de branche ervoor zorgen dat succes afgedwongen kan worden? Of gaat het om talentontwikkeling, waarbij ouders en het kind zelf een belangrijke rol spelen? Of kan passie de energie geven aan de ondernemer en professional om te ‘drijven’ naar succes?
Guido heeft het zelf ervaren; hij is als kind gestart met talentontwikkeling, gestimuleerd door zijn ouders. En een van zijn producten heeft de naam Red Passion. Ondernemersvaardigheden dragen verder bij aan een succesvol traject. Hij legt uit hoe hij al deze eigenschappen steeds weer inzet om zijn droom verder te ontwikkelen.
Het ontbijt start om 8 uur en vindt plaats op het Ondernemersplein in Roermond. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: ontbijt@ondernemerspleinlimburg.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer