Nieuwe start voor stoppers

ZLTO biedt dit jaar weer twee keer de driedaagse cursus ‘Een nieuwe start’ voor bedrijfsbeëindigers aan. De tweede cursus is op 17 oktober, 31 oktober en 14 november.

ZLTO-leden, echtparen en alleenstaanden kunnen zich hiervoor aanmelden. De cursus vindt plaats op het ZLTO-kantoor in Den Bosch. Deelname is voor ZLTO-leden gratis.
Stoppen met het eigen agrarisch bedrijf is een definitieve beslissing, met veel onzekerheid en ingrijpende veranderingen voor het hele gezin. Het afbouwen van het bedrijf is een grote stap om te zetten.
Het kan het gevolg zijn van een keuze die te maken heeft met de gezondheid, het economisch perspectief of met het zoeken van een andere levensinvulling. Maar een tweede grote stap die moet worden gezet is het vinden van een nieuwe baan. Werk zien te vinden dat bij de persoon past en waar een nieuwe uitdaging in te vinden is.
Deze cursus is bedoeld voor die mannen en vrouwen die op de arbeidsmarkt weer een nieuwe plaats moeten zien te vinden die bij hen past. Tevens wordt aandacht besteed aan de sociaal-emotionele kant van het beëindigen van het bedrijf.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie opvragen kan door contact op te nemen met sociaal werker Willem Leys van ZLTO via E sociaal@zlto.nl of via M (06) 29520242.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer