Aardappelen

De meeste Nederlanders zijn opgegroeid met kruimige aardappelen in een plas jus. Dat is jammer. Ik bak ze, ik stop ze in salades, in de oven, ik pureer ze en frituur ze. Bij mij krijg je echt geen pasta of rijst te eten.
Er worden steeds minder aardappelen gegeten in Nederland en wij willen dat de nieuwe generatie de aardappel weer sexy gaat vinden. Paarse, blauwe, een aardappel met veel wild bloed: variatie is het toverwoord. En de aardappel van vandaag moet er goed uitzien. Zo’n Eigenheimer met diepe ogen erin, dat willen mensen niet meer.

Directeur Jan van Hoogen van coöperatie Agrico vertelt in de Volkskrant over zijn passie voor de aardappel.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer